Menü
Menü

Imprint Landhaus Eden

 

Oplysninger i henhold til afsnit 5 TMG

Hotel Landhaus Eden GbR
An der Bundesstraße 4

29614 Soltau

Telefon: 05191/938460
Telefax: 05191/938580

E-Mail: hotel@landhauseden.de

 

Moms

Identifikationsnummer for moms i henhold til Section 27 a i merværdiafgiftsloven: DE259531089

 

Konfliktløsning

Europa-Kommissionen udgør en platform for onlinetvistbilæggelse (OTB): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Vores e-mail-adresse kan findes på toppen af aftryk.

Vi er ikke villige eller forpligtede til at deltage i tvistbilæggelsesprocedurer for et forbruger voldgiftsråd.
 

Ansvar for indhold

Som tjenesteudbyder er vi ansvarlige for vores eget indhold på disse sider i overensstemmelse med de generelle love i overensstemmelse med Section 7 (1) TMG. I henhold til afsnit 8 til 10 i TMG er vi dog som tjenesteudbyder ikke forpligtet til at overvåge transmitterede eller lagrede oplysninger fra tredjeparter eller til at undersøge omstændigheder, der indikerer ulovlig aktivitet.

Forpligtelser til at fjerne eller blokere brugen af oplysninger i overensstemmelse med de generelle love forbliver upåvirket. Ansvar i denne henseende er imidlertid kun muligt fra det øjeblik, hvor der er kendskab til en specifik overtrædelse. Hvis vi bliver bevidste om sådanne overtrædelser, vil vi fjerne dette indhold med det samme.
 

Ansvar for links

Vores tilbud indeholder links til eksterne tredjepartswebsteder, hvis indhold vi ikke har nogen indflydelse på. Derfor kan vi ikke påtage os noget ansvar for disse tredjepartsindhold. Den respektive udbyder eller operatør af siderne er altid ansvarlig for indholdet af de linkede sider. De sammenkædede sider blev kontrolleret for mulige juridiske overtrædelser på tidspunktet for sammenkædning. Ulovligt indhold var ikke genkendeligt på tidspunktet for sammenkædning.

En permanent kontrol af indholdet af de linkede sider er dog ikke rimelig uden konkrete indikationer på en overtrædelse af loven. Vi vil straks fjerne sådanne forbindelser, når vi bliver bevidste om eventuelle overtrædelser af loven.
 

Copyright

Det indhold og de værker, der er oprettet af webstedsoperatørerne på disse sider, er underlagt tysk ophavsretslovgivning. Duplikering, behandling, distribution og enhver form for udnyttelse uden for grænserne af ophavsret kræver skriftligt samtykke fra den respektive forfatter eller skaber. Downloads og kopier af denne hjemmeside er kun tilladt til privat, ikke-kommerciel brug.

For så vidt som indholdet på denne side ikke blev oprettet af operatøren, overholdes tredjeparters ophavsret. Især tredjepartsindhold er markeret som sådan. Hvis du ikke desto mindre bliver opmærksom på en krænkelse af ophavsret, beder vi dig om at give en meddelelse. Vi vil fjerne sådant indhold med det samme, når vi bliver bevidste om eventuelle overtrædelser.
 

Foto kredit & kilde

 
Alle Bewertungen über Hotel Landhaus Eden lesen
Kurzurlaub.de
Google Bewertungen
lur_banner_100x80_18
 
Hotline: +49 (0) 5191 938460