Menü
Menü

Uddrag fra vores generelle vilkår og betingelser (GTC)

  1. Gæstebolig kontrakten indgås, så snart lokalet er bestilt og aftalt (reserveret) eller, af hensyn til tid, er blevet stillet til rådighed.

  2. Indgåelsen af gæste hosting kontrakten forpligter kontraktpartnerne til at opfylde kontrakten, uanset kontraktens løbetid.

  3. Værten (Hotelier) er forpligtet til at betale erstatning til gæsten i tilfælde af manglende levering af værelset.

  4. I tilfælde af manglende brug af den kontraktmæssige service, er gæsten forpligtet til at betale den aftalte eller den sædvanlige pris, minus aflysninger gemt af værten.

  5. Ifølge oplevelses raterne er besparelserne 20% af den aftalte pris for overnatninger med halvpension og 40% af den aftalte pris for overnatninger med halvpension og 40% af den aftalte pris for overnatninger med helpension.

  6. Værten er i god tro til at afsætte ubrugte værelser så vidt muligt for at undgå fejl.

  7. Indtil lokalet ellers er tilgivet, har gæsten følgende for kontraktens løbetid i overensstemmelse med para. 5 beregnet beløb.

  8. Hvis værten er i stand til at tildele den ubrugte bolig igen, skal der gives afkald på gæsternes forpligtelse til at betale i den indkomst, der ellers er rejst for denne periode. For at undgå oplysningerne i para. 5 eventuelle gener kan være forårsaget, vi anbefaler, at du tager ud rejseforsikring.

  9. Værneting er stedet for operationen.
 
Alle Bewertungen über Hotel Landhaus Eden lesen
Kurzurlaub.de
Google Bewertungen
lur_banner_100x80_18
 
Hotline: +49 (0) 5191 938460