Menü
Menü

Forlystelsesparker i Lüneburger Heide

 

Heide Park Resort

 
Heidepark Soltau
Heidepark Soltau

Nordtysklands største forlystelsespark og kort-tur eventyr
Med over 40 attraktioner og shows tilbyder Heide Park Resort enestående eventyr for enhver smag. Uanset om familie med børn eller action fans: afhængigt af alder og interesse, hver gæst vælger deres individuelle oplevelse.

www.heide-park.de
 
 

Serengeti Park Hodenhagen

 
Serengeti Park Hodenhagen
Serengeti Park Hodenhagen
Serengeti Park i Hodenhagen er Europas største Safari Park. På 220 hektar vil du møde 1500 vilde og eksotiske dyr, nogle af dem tæt på og opleve en masse fritid sjov i over 40 rides og shows.
Serengeti Park er et stykke af Afrika midt i Lüneburger Heide. Med din bil eller i Serengeti bus med Safari guide vil du gå på en 10 kilometer rejse gennem forskellige landskabsområder.
www.serengeti-park.de
 
 

World Bird Park Walsrode

 
World Bird Park Walsrode
World Bird Park Walsrode

et eventyr, der inspirerer!

Oplev fugle fra hele verden tæt på. Fordyb dig i et storslået blomsterparadis. Nyd spændende shows og attraktioner.
Slap af i naturen.

www.weltvogelpark.de

 
 

Black Mountains Wildlife Park

 
Black Mountains Wildlife Park
Black Mountains Wildlife Park

Der er de, lige bag indgangen med slibning bellies, langt ryggen og krøllede næser. De hængende maven grise er velkommen udvalg af Black Mountains Wildlife Park, som kan lide at blive fodret og kælet og lækkerier alle besøgende med sit afkom. Men det er selvfølgelig ikke alt, hvad Wildlife Park i Harburg Mountains har at byde på. Omkring hundrede arter af dyr med omkring tusind dyr kan opdages i den 50 ha idylliske Park.
wildpark-schwarze-berge.de

 
 

Wildpark Lüneburger Heide

 
Museum Farm Wennerstorf
Museum Farm Wennerstorf
Fokus er naturligvis på dyrene: majestætiske tigre, søde grise, eksotiske ugler, livlige otters, ulve, små geder og mange andre dyrearter venter på nysgerrige besøgende. Den store eventyrlegeplads, en trekking track og mange klatring udstyr langs stierne ønsker at blive spillet.
www.wild-park.de
 
 

Miniature Wonderland

 
Miniature Wonderland
Miniature Wonderland
Miniatur Wunderland er den største model jernbane facilitet i verden og Hamborgs No. 1 turistattraktion. Mere end 18.000.000 besøgende fra hele verden har allerede kigget på en miniature verden af superlativer i Hamborgs Speicherstadt. På 1.499 kvm er et unikt miniature mesterværk blevet skabt i omkring 923.000 arbejdstimer, og det fortsætter med at vokse. Ud over sofistikeret teknologi, det imponerer først og fremmest med sin rigdom af detaljer.
www.miniatur-wunderland.de
 
 

Friluftsmuseum på Kiekeberg

 
Friluftsmuseum på Kiekeberg
Friluftsmuseum på Kiekeberg
Friluftsmuseet på Kiekeberg ligger i de sorte bjerge syd for Hamborg i den idylliske rosenhave. Mere end 40 historiske bygninger og haver på en 12 hektar stor udendørs område fortæller om kultur og levevis i Winsen march og den nordlige Lüneburger Heide. Det er let tilgængeligt via motorvej A7 og 261, kun fem minutter fra afkørslen HH-Marmstorf.
www.kiekeberg-museum.de
 
 

Mountain & Valley Adventure Resort

 
Mountain & Valley ABENTEUERRESORT
Mountain & Valley ABENTEUERRESORT

I Bispingen i Nordheide åbner det nye "Mountain & Valley Adventure Resort" rundt om den legendariske Snekuppel med mange nye attraktioner. Sikke en skør idé: skiløb, snowboarding, snerør og kælkning midt i Lüneburger Heide − og det 365 dage om året. Hvad begyndte med Snow Dome i 2006 vil blive en gigantisk ny eventyrverden for hele familien fra 20 juli 2019.

www.abenteuer-resort.de

 
 

Filmen Animal Park Eschede

 
Filmen Animal Park Eschede
Filmen Animal Park Eschede
Filmtier-Park Eschede er en unik dyrepark med det primære formål at præsentere dyre oplevelser af en særlig slags til de besøgende.  Her er opgaverne i en zoologisk have-uddannelse og forskning, natur, arter beskyttelse og rekreation transporteres på en behagelig og kærlig måde. Gæsten er meget tættere på dyrene end i nogen anden zoologisk have.
www.filmtierpark.de
 
 
Alle Bewertungen über Hotel Landhaus Eden lesen
Kurzurlaub.de
Google Bewertungen
lur_banner_100x80_18
 
Hotline: +49 (0) 5191 938460