Menü
Menü

Soltau & omgivelser

 

Byen Soltau

 
Soltau
Soltau
Byen Soltau i Lüneburger Heide ligger i den såkaldte Elbe-Weser-trekant, midt i byområdet Hamburg, Bremen og Hannover. Med ca. 22.000 indbyggere er Soltau den næststørste by i Heidekreis og et statsligt anerkendt kursted med en saltvands Spa-operation.
www.soltau-touristik.de
 
 

Celle en by mellem tradition og modernitet

 
Celle
Celle
Celle er en by fuld af spændende kontraster. Her kombinerer tradition og modernitet ubesværet. Omkring 40 kilometer fra Hannover, er celle den maleriske sydlige port til Lüneburger Heide og blev derfor navnet et af de mest l (i) vigtigste steder i Tyskland blandt 80.000 indbyggere i 2014.
www.celle-tourismus.de
 
 

The Crazy House

 
The Crazy House
The Crazy House
i Bispingen vender alting på hovedet! Et komplet fritliggende hus er drejet 180 grader, alle møbler såsom stole, borde, Toilet, lamper og skabe hænger på hovedet fra "loftet". Den besøgende har mulighed for at se denne fantastiske oplevelse på over 120m2 og to etager (10 værelser).
www.dasverruecktehaus-bispingen.de
 
 

Designer Outlet Soltau

 
Designer Outlet Soltau
Designer Outlet Soltau
Shopping oplevelse i Lüneburger Heide
Den Designer Outlet Soltau er en 13, 500m2 unik shoppinglandsby med højdepunkter som bindingsværkshuse med stråtag-Heide-Häuschen-som giver designeren Outlet Outlet Soltau sin egen personlige charme og inviterer dig til at shoppe og dvæle.
www.designeroutletsoltau.com
 
 

Østpreussiske stats Museum

 
Østpreussiske stats Museum
Østpreussiske stats Museum
Udforsk Amber i det in-House laboratorium, peer fra højhuset i de store skove i det tidligere Østpreussen, følg stien fra stigningen i Preussen til grundlæggelsen af Rigs riget, Lær mere om de fordrevne personers skæbne efter anden verdenskrig, Opdag Du kan se hanseatisk periode, overveje kunsten at Lovis Korinth og Käthe Kollwitz og få kendskab til de berømte Trakehner heste.
www.ostpreussisches-landesmuseum.de
 
 

Heide-voks stearinlys fabrik

 
Heide-voks stearinlys fabrik
Heide-voks stearinlys fabrik
Stearinlys har altid haft en særlig betydning for mennesker. De tjener ikke kun som en lyskilde, men skaber også en harmonisk atmosfære. I vores pryd stearinlys fabrik, er stearinlys skåret i henhold til gamle traditionelle håndværk.
www.zierkerze.de
 
 
Alle Bewertungen über Hotel Landhaus Eden lesen
Kurzurlaub.de
Google Bewertungen
lur_banner_100x80_18
 
Hotline: +49 (0) 5191 938460